Kampeerboerderij, Groepsaccommodatie Craneburcht

19 Juni 2021 - N.A. Roelofsen

€ 525.00

Groepsaccommodatie Craneburcht
Een kampeerboerderij gelegen in de Noordoostpolder, in het uiterste puntje van provincie Flevoland, tegen de provincies Overijssel en Friesland aan.

Onze kampeerboerderij ligt direct aan het Kuinderbos, heerlijk om te wandelen, maar ook om droppings, speurtochten, bosspelen en natuurexcursies onder leiding van de boswachter te organiseren.

Er is ook volop vaarwater; u kunt heerlijk kanovaren in de Weerribben.
Zwemmen kan overdekt en buiten in het zwembad van Emmeloord (11 km.) of in het buitenbad van Paasloo (16 km.).

Wilt u het organiseren van activiteiten liever uit handen geven… WIJ WERKEN SAMEN MET JUMP OUTDOOR ADVENTURES
Onze locatie is eenvoudig, vriendelijk geprijsd en uitermate geschikt voor schoolkampen, verenigingen, organisaties, maar ook voor bijvoorbeeld vriendengroepen, familie reünies en motorclubs.

Deze kampeerboerderij is te huur van 1 april tot 31 oktober. De groepsaccommodatie heeft ook;
Een grote speelweide met volleybalnet, mogelijkheden voor voetballen en een
pingpongtafel.
Een slaapzaal met 14 stapelbedden, geschikt voor 28 personen.
Op het naastgelegen kampeerveld kunnen grotere groepen extra slaapplaatsen creëren door zelf tenten of zelfs caravans te plaatsen.
Ook kunt u door ons voor een meerprijs grote tenten laten plaatsen voor 24 of zelfs 48 personen.

 

Aanwezig in verblijf
Televisie
Wifi

Regio
Flevoland

Ligging
Landelijk

Aantal personen
Maximaal: 60

In het uiterste puntje van Flevoland, vlak tegen Overijssel en Friesland, natuurpark De Weerribben en tegenover het Kuinderbos, vindt u Restaurant De Wipkip. De Voormalige boerderij is omgebouwd tot sfeervol restaurant met kipthema en ligt recht tegenover het Kuinderbos, ook uw hond is welkom. Na uw wandel-, fiets- of mountainbiketocht kunt u uitrusten in het gemoedelijke restaurant, of op het zonnige terras. U bent welkom voor koffie, lunch of diner. Specialiteit zijn diverse kipgerechten, daarnaast biedt restaurant De Wipkip ook vlees, vis, wild en vegetarische gerechten. Tijdens de Tulpenroute en zomervakantie is het restaurant dagelijks open vanaf 10.00 uur. Overnachten is mogelijk op bijbehorende Camping Craneburcht. Uw hond is hier ook welkom.